Νέα

Δελτίο Τύπου Ομάδας Avarts Talk 3η συνέντευξη

Social Media
Δημοσίευση: 10-11-2021 08:44 | Προβολές: 703
image
Δελτίο Τύπου
 
Η φοιτητική ομάδα Avarts Talk πιστή πλέον στο "ραντεβού" της, 9 Νοεμβρίου 2021 δημοσίευσε το 3ο στη σειρά vidcast όπου καλεί αποφοίτους του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας, του Ιονίου Πανεπιστημίου και συζητάνε για την εξέλιξη των αποφοίτων μετά το πτυχίο τους. Ο τρίτος καλεσμένος των Vidcast του είναι ο Ιωάννης Βαρούτης, απόφοιτος του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας
Ο Γιάννης Βαρούτης από τα πρώτα χρόνια των σπουδών του εργάζεται πάνω στις οπτικοακουστικές τέχνες, όπως η φωτογραφία, το βίντεο και η γραφιστική, οι οποίες αποτελούν και μοναδική πηγή έμπνευσης και έκφρασης για τον ίδιο. Είναι Διευθυντής των Τεχνών της Εικόνας στα ΙΕΚ Δέλτα Αθήνας. Από τις αρχές του 2020 είναι Olympus Greece Ambassador. Τέλος, είναι ιδιοκτήτης και ιδρυτής του δημιουργικού γραφείου OneWayArt στο κέντρο της Αθήνας. 
 
Η ομάδα αποτελείται από τους εξής φοιτητές:
Λευτέρης Κετέογλου, Γιώργος Δάιος, Μαριάνα Γιαννείου, Μαρίνα Πετρούδα, Παρασκευή Παπαδημητρίου, Αναστασία Κασαπίδη, Γιώργης Φουρκιώτης, Ελίζα Ριζοπούλου, Δημήτρης Θωμόπουλος, Χαρίκλεια Ψυχογυιού, Αλέξανδρος Βασιλικούδης.
 
Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη και να ακολουθήσετε την ομάδα Avarts Talk στα social media.
 
Instagram ► @avarts.talk
Facebook ►  Avarts Talk
YouTube ► Avarts Talk

Επιστροφή
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin rss
Newsletter