Φοιτητικές Δραστηριότητες
LLePoTT: Conference SimUnesco

LLePoTT: Conference SimUnesco [Corfu, 21-24/8/13]

The Laboratory for Economic, Legal, Political and Technical Translation of the Department of Foreign Languages, Translation and Interpreting of the Ionian University invites you to the first simulation of UNESCO organized in Greece SimUnesCO (simulation of UNESCO Corfu). The conference will take place in the Ionian university from 21 to 24 August, 2013.

Conference's official website:
http://conferences.ionio.gr/simunesco2013 Νέο παράθυρο English only contentΠανεπιστημιακό Γυμναστήριο

Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο υπάρχει στη διάθεση των φοιτητών οργανωμένο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Νέο παράθυρο. Η προετοιμασία των αθλητών και των πανεπιστημιακών ομάδων μας υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων γυμναστών έχει αποφέρει σημαντικές επιτυχίες σε εθνικές και διεθνείς αθλητικές πανεπιστημιακές συναντήσεις.
Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Πρόγραμμα ακαδ. έτους 2013-14 PDF file

Θέατρικές Ομάδες

Στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο δραστηριοποιούνται θεατρικές ομάδες, που απαρτίζονται από φοιτητές όλων των Τμημάτων. Σκοπός τους είναι η παροχή στους φοιτητές της δυνατότητας για εναλλακτικές δραστηριότητες και στον χώρο του πολιτισμού και της ελεύθερης έκφρασης, καθώς και η επικοινωνία με το ευρύτερο κερκυραϊκό κοινό.

Ματωμένος Γάμος

Η Ανεξάρτητη Θεατρική Ομάδα Ιονίου Πανεπιστημίου "Έπαγγελματίες-Ερασιτέχνες" (πρώην "Θέατρο του Παραλόγου") δημιουργήθηκε το ακαδημαϊκό έτος 2003-2004. Το 2004 παρουσιάστηκε το έργο «Τελετή» (του Παύλου Μάτεσι) στην Ιόνιο Ακαδημία. Το 2005 παρουσιάστηκε το έργο "Ματωμένος Γάμος" του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στον πολυχώρο Stablus, κάτω από το Νέο Φρούριο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: Γιώργος Φυρογένης 6978149683


Θεατρική Λέσχη Ιονίου Πανεπιστημίου Στο χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου δραστηριοποιείται η θεατρική ομάδα "Α.Θ.Λ.ΙΟ" (Ανεξάρτητη Θεατρική Λέσχη Ιονίου). Αποτελείται κυρίως από φοιτητές, αλλά είναι ανοιχτή για όλους. Λειτουργεί ανεξάρτητα από το Πανεπιστήμιο και δεν υπάρχει επιβλέπων καθηγητής. Σύμφωνα με τα μέλη του Α.Θ.Λ.ΙΟυ " Όλα τα μέλη είναι ισότιμα, γεγονός που προϋποθέτει ισότιμα μοιρασμένες ευθύνες και συλλογική προσφορά. Είμαστε όλοι ερασιτέχνες με κοινό γνώμονα την αγάπη μας για το θέατρο!
Επιπλέον, η ομάδα ανήκει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Ερασιτεχνικού Φοιτητικού Θεάτρου με τις ευθύνες και τα δικαιώματα που του αναλογούν. Τέλος, το 2008, ανέβασε με επιτυχία το έργο του Άρθουρ Σνίτσλερ "Το Γαϊτανάκι του Έρωτα" και συμμετείχε στην Πανεπιστημιάδα των Σερρών.
Η όρεξη για δημιουργία συνεχίζεται...

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο: a8lio@hotmail.com.

Κινηματογραφική Λέσχη

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει προβολές μιάς σειράς ταινιών από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο κάθε εβδομάδα, εκτός από τις περιόδους αργιών. Το Πανεπιστήμιο, επιθυμώντας να ενισχύσει το ενδιαφέρον για τον καλό ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, επιχορηγεί καθ' ολοκληρίαν το πρόγραμμα της κινηματογραφικής ομάδας των φοιτητών, με τον κ. Βάιο Βαϊόπουλο, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Ιστορίας υπεύθυνο για τη λειτουργία.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προβολών, αλλά και για άμεσο διάλογο για τις ταινίες που προβλήθηκαν, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Νέο παράθυρο.
Αναζήτηση Δημοσιεύσεων
Όλες οι Δημοσιεύσεις
Αναζήτηση Προσωπικού
Πλήρης Κατάλογος
<< <
Ιούλιος 2018
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Παρασκευή 20-07-2018
Προσεχώς
Newsletter