Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών
page image

Σας ενημερώνουμε επισήμως για τον νεοσύστατο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του εγχειρήματος.

Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινότητά μας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και η αύξηση της συμμετοχής σε αυτήν την αξιέπαινη δραστηριότητα. Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα και τις κοινωνικές πλατφόρμες για νέα και ενημερώσεις σχετικά με τις επερχόμενες δράσεις.

Τρόποι Δράσης:

  1. Αίμα και Ζωές: Συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται, μπορείτε να κάνετε μια απευθείας επίδραση στην ανθρώπινη ζωή. Είναι απλό και εύκολο - επισκεφθείτε τις εκδηλώσεις μας και δώστε αίμα. Με την πρώτη δράση αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε άνοιξε και η τράπεζα αίματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία με την δημιουργία της θα μπορεί να συνδράμει στις ανάγκες της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και σε έκτακτες ανάγκες αίματος. Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου θα μπορεί να συνδράμει στις ανάγκες αίματος των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου (φοιτητών/τριών, διδακτικού και διοικητικού προσωπικού)  και στους πρώτου βαθμού συγγενείς. Εάν υπάρξει κάποια τέτοιου είδους ανάγκη επικοινωνήστε με τον διαχειριστή του Συλλόγου. 
  2. Εθελοντισμός: Εάν επιθυμείτε να δράσετε περισσότερο, μπορείτε να ενταχθείτε στην ομάδα ως εθελοντές/τριες. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεών και να συνεισφέρετε στην προώθηση της αιμοδοσίας. Χρειαζόμαστε εθελοντές/τριες τόσο για την οργάνωση εκδηλώσεων όσο και για τα social media, την δημιουργία οπτικοακουστικού υλικού κ.ο.κ.. Εάν ενδιαφέρεστε μπορείτε να συμπληρώσετε αυτήν την φόρμα με τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdKqpmuWRwMrPmcDdy3YIU1pg1NGNmM5ITmhk3CmtGtbglfog/viewform?usp=sf_link
  3. Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση: Συνδράμετε στο να εκπαιδευτεί η κοινότητα σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας. Μοιραστείτε την γνώση σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να γίνουν αιμοδότες. Εμείς ως Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου έχουμε προγραμματίσει εκπαιδευτικές εκδηλώσεις οι οποίες θα αφορούν την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση της ακαδημαϊκής κοινότητας στην σημασία της αιμοδοσίας. Για αυτές τις εκδηλώσεις θα μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας μας και μέσω των social media. 

Αυτός είναι ο αρχικός κύκλος δράσης αλλά νέες ιδέες και προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ή να συνεργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας ή των κοινωνικών μας μέσων. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και κάθε προσπάθεια μετράει.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή και την ενθάρρυνσή σας σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα.
Στηρίζοντας την προσπάθειά μας, μπορούν να σωθούν ζωές μέσω της αιμοδοσίας. 

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.

Διαχειριστής Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
Δρ. Ιάκωβος Παναγόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο): panagopoulos@ionio.gr  

Σελίδα Συλλόγου στο Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552006269402 

Ενημέρωση: 18-12-2023
Αναζήτηση Δημοσιεύσεων
Όλα τα Νέα
Αναζήτηση Προσωπικού
Πλήρης Κατάλογος
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Τετάρτη 17-04-2024
Προσεχώς
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας