Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών
page image

Σας ενημερώνουμε επισήμως για τον νεοσύστατο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Ιονίου Πανεπιστημίου και σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του εγχειρήματος.

Παρόλο που το εν λόγω εγχείρημα βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, υπάρχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινότητά μας σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας και η αύξηση της συμμετοχής σε αυτήν την αξιέπαινη δραστηριότητα. Παρακολουθήστε την ιστοσελίδα και τις κοινωνικές πλατφόρμες για νέα και ενημερώσεις σχετικά με τις επερχόμενες δράσεις.

Τρόποι Δράσης:

  1. Αίμα και Ζωές: Συμμετέχοντας στις αιμοδοσίες που διοργανώνονται, μπορείτε να κάνετε μια απευθείας επίδραση στην ανθρώπινη ζωή. Είναι απλό και εύκολο - επισκεφθείτε τις εκδηλώσεις μας και δώστε αίμα. Με την πρώτη δράση αιμοδοσίας θα ανοίξεικαι η τράπεζα αίματος του Ιονίου Πανεπιστημίου, η οποία με την δημιουργία της θα μπορεί να συνδράμει στις ανάγκες της ακαδημαϊκής κοινότητας του Ιονίου Πανεπιστημίου καθώς και σε έκτακτες ανάγκες αίματος.
  2. Εθελοντισμός: Εάν επιθυμείτε να δράσετε περισσότερο, μπορείτε να ενταχθείτε στην ομάδα ως εθελοντές. Θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση των εκδηλώσεώνκαι να συνεισφέρετε στην προώθηση της αιμοδοσίας.
  3. Εκπαίδευση και Ευαισθητοποίηση: Συνδράμετε στονα εκπαιδευτεί η κοινότητα σχετικά με τη σημασία της αιμοδοσίας. Μοιραστείτε την γνώση σας και ενθαρρύνετε τους άλλους να γίνουν αιμοδότες.

Αυτός είναι ο αρχικός κύκλος δράσης αλλά νέες ιδέες και προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Εάν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε ή να συνεργαστείτε μαζί μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ιστοσελίδας ή των κοινωνικών μας μέσων. Κάθε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και κάθε προσπάθεια μετράει.

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή και την ενθάρρυνσή σας σε αυτό το σημαντικό εγχείρημα.
Στηρίζοντας την προσπάθειά μας, μπορούν να σωθούν ζωές μέσω της αιμοδοσίας. 

Μαζί μπορούμε να κάνουμε την διαφορά.

Διαχειριστής Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών
Δρ. Ιάκωβος Παναγόπουλος (Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας, Ιόνιο Πανεπιστήμιο): panagopoulos@ionio.gr  

Σελίδα Συλλόγου στο Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552006269402 

Ενημέρωση: 19-10-2023
Αναζήτηση Δημοσιεύσεων
Όλα τα Νέα
Αναζήτηση Προσωπικού
Πλήρης Κατάλογος
<< <
Δεκέμβριος 2023
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Τετάρτη 06-12-2023
Προσεχώς
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας