Θερινά Σχολεία
Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (IKY)

Το Θερινό Σχολείο που οργανώνει το Τμήμα Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου για το 2018 με χρηματοδότηση από το ΙΚΥ απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να μάθουν Ελληνικά ή να βελτιώσουν το επίπεδό τους στην ελληνική γλώσσα, καθώς και σε εκείνους που ενδιαφέρονται για τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική ιστορία. Επιπρόσθετα, το Θερινό σχολείο οργανώνεται σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει ένα μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο με έναν τόπο ξεχωριστό από άποψη αρχιτεκτονικής, τέχνης και πολιτισμού, καθώς αποτελεί αναγνωρισμένο μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Περισσότερες πληροφορίες: https://sites.ionio.gr/glc/ Νέο παράθυρο

Summer Seminar on Greek Language and Culture 2018

Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού

Το Θερινό Σχολείο Ελληνικής Γλώσσας, Ιστορίας και Πολιτισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου απευθύνεται σε νέους του απόδημου ελληνισμού και ανθρώπους με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό, 18-45 ετών, που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό. Το Θερινό Σχολείο θα λειτουργήσει στους χώρους του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα από τις 07 έως τις 22 Ιουλίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες: https://sites.ionio.gr/css/ Νέο παράθυρο

Corfu Summer School

Διεθνής Θερινή Ακαδημία Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας

Τον Ιούνιο 2018 και για πρώτη χρονιά, θα λειτουργήσει η Διεθνής Θερινή Ακαδημία Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης & Διερμηνείας, του Ιονίου Πανεπιστημίου. Η Θερινή Ακαδημία έχει ως στόχο την καλλιέργεια της διαπολιτισμικής επίγνωσης, κατανόησης και των διαπολιτισμικών δεξιοτήτων ως αναπόσπαστα στοιχεία διαμόρφωσης των προσωπικών, πολιτισμικών πολιτικών και οικονομικών σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.dflti.ionio.gr/en/summer-schools Νέο παράθυρο

Summer Academy for Intercultural Communication

Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας Νέο παράθυρο:

Θερινό Σχολείο στις Υβριδικές Τέχνες

Το Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας διοργανώνει Θερινό Σχολείο στις Υβριδικές Τέχνες [Corfu Summer School in Hybrid Arts] το οποίο διεξάγεται στην Κέρκυρα. Στο πλαίσιο του Θερινού Σχολείου πραγματοποιούνται μαθήματα και δραστηριότητες που διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα.

Περισσότερες πληροφορίες: https://avarts.ionio.gr/summer/ Νέο παράθυρο

Corfu Summer School
in Hybrid Arts

Αναζήτηση Δημοσιεύσεων
Όλες οι Δημοσιεύσεις
Αναζήτηση Προσωπικού
Πλήρης Κατάλογος
<< <
Νοέμβριος 2018
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Τετάρτη 14-11-2018
Προσεχώς
Newsletter