Νέα

Επίσκεψη ομογενών βουλευτών και γερουσιαστών στο Ι.Π.

ShareThis
Δημοσίευση: 11-12-2017 21:32 | Προβολές: 3370
image

Την Ιόνιο Ακαδημία επισκέφθηκαν επτά ομογενείς πολιτικοί από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νότια Αφρική, που βρίσκονται στην Κέρκυρα μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τη Βουλή των Ελλήνων.

Πρόκειται για τους κ. George Michalakis, βουλευτή από τη Ν. Αφρική, από τις ΗΠΑ τον κ. Chuck Efstratiou και τους γερουσιαστές κα. Sandra Pappas από τη Μινεσότα, κ. Leonidas Raptakis από το Ρόουντ Άιλαντ και κ. Stephan Pappas από το Γουαιόμινγκ, από τον Καναδά τον βουλευτή Κεμπέκ κ. Gerry Sklavounos, και τον βουλευτή John Pandazopoulos από την Αυστραλία.

Τους επισκέπτες υποδέχτηκε ο Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Καθ. Θεόδωρος Παππάς, ο οποίος τους παρουσίασε το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και την εκπαιδευτική, ερευνητική  και καλλιτεχνική του δράση, καθώς και την πολιτική ανάπτυξης διεθνών σχέσεών του, με  διεθνείς συνεργασίες και διοργανώσεις διεθνών επιστημονικών συναντήσεων και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, καθώς και την προσφορά θερινών σχολείων υψηλού επιπέδου.

Ειδικά για το ζήτημα των Summer Schools συζητήθηκε η ανάγκη προώθησής τους στην ελληνική κοινότητα στο εξωτερικό, καθώς και η δημιουργία νέων πακέτων με θεματολογία που θα υποστηρίξει τους επιστημονικούς, επαγγελματικούς και επιχειρηματικούς στόχους των φοιτητών.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Πασχαλινές Ευχές!
Δημοσίευση: 30-04-2024 02:14 | Προβολές: 326
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας