Νέα

Δυο σημαντικές αποφάσεις της Συγκλήτου

ShareThis
Δημοσίευση: 30-09-2006 21:19 | Προβολές: 1778
image
Ως Πρύτανης χαιρετίζω το γεγονός ότι το Πανεπιστήμιο συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των Α.Ε.Ι. που διαθέτουν την σημαντικότατη αυτή ρύθμιση της εσωτερικής λειτουργίας τους, όσο και το ότι ο Κανονισμός εγκρίθηκε από τη Σύγκλητο με ευρύτατη συναίνεση σχεδόν όλων των μελών. Το κείμενο του Εσωτερικού Κανονισμού θα τυπωθεί μόλις δημοσιευτεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και θα αναρτηθεί επίσης στις ιστοσελίδες του Πανεπιστημίου ώστε να λάβουν γνώση όλα τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας.

Στην ίδια συνεδρίαση, η Σύγκλητος ενέκρινε, επίσης σχεδόν ομόφωνα, την τελική μορφή της Μελέτης Σκοπιμότητας για την ίδρυση Τμήματος Ασιατικών Σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, η οποία και πρόκειται στη συνέχεια να κατατεθεί στο Υπουργείο Παιδείας προς έγκριση.

Οι δύο αυτές αποφάσεις της Συγκλήτου είναι πολύ σημαντικές για τη λειτουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου. Με την ευκαιρία αυτή θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, όπως ευχαρίστησα και στη Σύγκλητο, όλους όσοι εργάστηκαν και συνέβαλαν στην υλοποίηση των αποφάσεων αυτών.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς και ευχές για Καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά

ο Πρύτανης
Δημήτρης Τσουγκαράκης

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας