Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν ως εθελοντές στο Παγκόσμιο Συνέδριο της IFLA, που θα γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο στην Αθήνα (24-31.08.2019), μπορούν να υποβάλουν αίτηση στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.eebep.gr/call-for-volunteers-ifla-wlic-2019-athens/?fbclid=IwAR3eCovcYe2euB7G_otAgJPYgLdLOUKsZGlDe2qyqV7sNekKbTcLmTwZcFY
Στο συνέδριο αναμένονται περίπου 3.500 συμμετέχοντες και οι ανάγκες για εθελοντές που θα συμβάλλουν στην απρόσκοπτη λειτουργία του, εκτιμώνται περίπου στους 300, με το 10% να προέρχονται εκτός Ελλάδας.
Ειδικά για τους έλληνες βιβλιοθηκονόμους, είναι μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν δωρεάν και να προσφέρουν σε ένα τόσο μεγάλο συνέδριο της επιστήμης τους.


Αναθεωρημένος Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας ΜΟΔΙΠ ΦΕΚ Τεύχος B’ 4820/04.08.2026 και Παραρτήματα



Υποβολή αιτήσεων στέγασης και σίτισης πρωτοετών φοιτητών/τριών των ακαδημαϊκών τμημάτων σε Κέρκυρα-Ζάκυνθο-Κεφαλονιά ακ. έτους 2026-2027





