Νέα

Εξ αποστάσεως τελετή ορκωμοσίας μέσω της πλατφόρμας zoom - Ενημέρωση για τη διαδικασία οργάνωσης, διεξαγωγής και τη σύνδεση στη συνεδρία

ShareThis
Δημοσίευση: 29-05-2020 16:40 | Προβολές: 2785
image

Η Τελετή Αποφοίτησης είναι ένα σημαντικό γεγονός στο ταξίδι των σπουδών κάθε φοιτητή/φοιτήτριας. Ωστόσο, η Διοίκηση του Πανεπιστημίου έχοντας ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια των φοιτητών/φοιτητριών και του συνόλου του προσωπικού του, είναι υποχρεωμένη να προσαρμοστεί σε εναλλακτικές διαδικασίες και πρακτικές προκειμένου να υποστηρίξει άμεσα και εξ αποστάσεως τις τελετές ορκωμοσίας των αποφοίτων του Ιδρύματος.

Το παρόν κείμενο περιέχει τη διαδικασία οργάνωσης και διεγαγωγής των εξ αποστάσεως τελετών ορκωμοσίας μέσω της πλατφόρμας  zoom, καθώς και ενημέρωση των αποφοίτων για τον τρόπο σύνδεσής τους στη συνεδρία της ορκωμοσίας. Οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης της υπηρεσίας zoom βρίσκονται σε σχετική ανακοίνωση στην κεντρική ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου.

Ερωτήσεις σχετικά με την τεχνική υποστήριξη των ορκωμοσιών μπορείτε να  υποβάλλετε στην ομάδα τεχνικής υποστήριξης των τμημάτων του Ιδρύματος στέλνοντας σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση user_support@ionio.gr.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους Κοσμήτορες των Σχολών, τους Προέδρους των Τμημάτων και τις Γραμματείες του Ι.Π.  για τη συνεργασία τους στο εν λόγω εγχείρημα καθώς και το Τμήμα Δικτύων & Τηλεπικοινωνιών (NOC) για την επιμέλεια των οδηγιών και τον λεπτομερή έλεγχο λειτουργίας του όλου συστήματος.

 

Καθηγητής Βασίλειος Χρυσικόπουλος
Πρύτανης Ι.Π.

 


 

.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Σάββατο 20-04-2024
Προσεχώς
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας