Νέα

Αξιολόγηση της λειτουργίας του εγκεφάλου στη μάθηση από το Διεθνές Συνέδριο "Brain Function Assessment in Learning" (BFAL2020)

Social Media
Δημοσίευση: 10-10-2020 11:23 | Προβολές: 1463
image

Αξιολόγηση της λειτουργίας του εγκεφάλου στη μάθηση, από το Διεθνές Συνέδριο "Brain Function Assessment in Learning" (BFAL2020), που διεξάγεται στο πλαίσιο του 4ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Γηριατρικής και Νευροεκφυλιστικών Ερευνών «GeNeDis 2020»

Την ευκαιρία να  εξετάσει τις πολλαπλές εφαρμογές της λειτουργίας του εγκεφάλου στη μάθηση έχει ένας σημαντικός αριθμός εξαιρετικά εξειδικευμένων και γνωστών ακαδημαϊκών και ερευνητών από όλο τον κόσμο, που συμμετέχει στο Διεθνές Συνέδριο "Brain Function Assessment in Learning" (BFAL2020), με θέμα «Αξιολόγηση της λειτουργίας του εγκεφάλου στη μάθηση», που ξεκίνησε χθες (Παρασκευή), ως δεύτερη θεματική ενότητα, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του 4ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Γηριατρικής και Νευροεκφυλιστικών Ερευνών «GeNeDis 2020» .

Το Διεθνές Συνέδριο BFAL2020 επικεντρώνεται στη σύγκλιση γνωστικών μελετών, εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης, προσεγγίσεων νευροεπιστήμης και εφαρμογών υγείας, στο πλαίσιο μιας νέας εποχής διεπιστημονικών ερευνών. Συγκεντρώνει την έρευνα σε πολύτομεακά πεδία, όπως είναι η νευροεπιστήμη, η υγεία, η επιστήμη των υπολογιστών, η τεχνητή νοημοσύνη, η αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή, η εκπαίδευση και η κοινωνική αλληλεπίδραση, επισημαίνοντας τις πολλαπλές εφαρμογές της αξιολόγησης της λειτουργίας του εγκεφάλου στη μάθηση, κυρίως στους τομείς της εκπαίδευσης και της υγείας. Η έρευνα γίνεται όλο και περισσότερο πιο ελπιδοφόρα και παρέχει ένα ανοιχτό φόρουμ για την παρουσίαση νέων επιτευγμάτων στον τομέα, μαζί με έναν διαδικτυακό χώρο, για ερευνητική δικτύωση.

Το Συνέδριο επωφελείται από μια υψηλά ειδικευμένη επιτροπή προγράμματος, με επικεφαλής τους καθηγητές Παναγιώτη Μπαμίδη από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, τον Claude Frasson από το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ και τον Παναγιώτη Βλάμο από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, καθώς και από μια Διευθύνουσα Επιτροπή αποτελούμενη από υψηλού βεληνεκούς εμπειρογνώμονες στον τομέα .

Γνωστοί ακαδημαϊκοί όπως ο Δρ. Θέμης Έξαρχος, ο Δρ. Αναστάσιος Μικρόπουλος και ο Δρ. Δημήτριος Βλαχάκης τιμούν το συνέδριο με τις ομιλίες τους. Στην άψογη προετοιμασία και υλοποίηση του Διεθνούς Συνεδρίου BFAL2020 συνέβαλε μία πεπειραμένη οργανωτική ομάδα από την εταιρεία NEOANALYSIS, με επικεφαλής την Πρόεδρο του Οργανισμού Δρ. Κίττυ Πανουργιά, ενώ για τη σύνθεση μιας ειδικής συλλογής ερευνητικών εγγράφων, υψηλής ποιότητας, που εκδόθηκαν από την Springer στη σειρά LNSC Proceedings, συνεργάστηκε ένας σημαντικός αριθμός κριτικών και μελών της επιτροπής του προγράμματος.

Οι συμμετέχοντες σύνεδροι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις «ζωντανές» παρουσιάσεις αυτής της νέας έρευνας και να συμμετέχουν ενεργά στις συνεδρίες ερωτήσεων και απαντήσεων.

Το διήμερο Διεθνές Συνέδριο Brain Function Assessment in Learning (BFAL2020), που θα ολοκληρωθεί σήμερα το απόγευμα διοργανώνεται διαδικτυακά, υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ευφυών Συστημάτων (IIS) και φιλοξενείται στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Αττικής.


Επιστροφή
<< <
Σεπτέμβριος 2021
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin rss
Newsletter