Νέα

Δίκτυο #Alumni: Δημιουργία Βάσης Δεδομένων Αποφοίτων ΤΞΓΜΔ

ShareThis
Δημοσίευση: 01-06-2021 14:41 | Προβολές: 3344
image

Το Δίκτυο ALUMNI του ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου έχει ως στόχο να προωθήσει την αλληλεγγύη και την επικοινωνία μεταξύ των αποφοίτων και να συμβάλει στη διατήρηση και ενίσχυση των δεσμών τους με το Τμήμα. Στις βασικές προτεραιότητές του περιλαμβάνονται η δημιουργία δικτύου συνεργασίας των αποφοίτων με το Τμήμα και την ευρύτερη ακαδημαϊκή κοινότητα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, αλλά και ποικίλες εκδηλώσεις σε συντονισμό με άλλες ανάλογες δράσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Βασική προϋπόθεση συμμετοχής στο Δίκτυο είναι το πτυχίο ή ο τίτλος μεταπτυχιακών σπουδών του ΤΞΓΜΔ. Σε πρώτη φάση, το Τμήμα παίρνει την πρωτοβουλία να γίνει η αρχή και καλεί τους ενδιαφερόμενους απόφοιτους και απόφοιτες να εγγραφούν στην ηλεκτρονική φόρμα. Η σύνταξη ενός καταστατικού θα είναι το επόμενο βήμα, με την υπογραφή του από τον απαραίτητο αριθμό μελών (τουλάχιστον 30). Σε εύλογο χρονικό διάστημα και αφού τα εγγεγραμμένα μέλη θα προσεγγίζουν έναν ικανοποιητικό αριθμό, οφείλει να ξεκινήσει η διαδικασία αυτονόμησης από το Τμήμα, να γίνει η πρώτη Γενική Συνέλευση και οι πρώτες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου. Κατόπιν μιας πρώτης συνάντησης με τον πρόεδρο του ΤΞΓΜΔ και τους αρμόδιους συντονιστές του Τμήματός μας, το Δίκτυο θα θέσει τους στόχους του και θα διαμορφώσει ένα πλαίσιο λειτουργίας. Προτεραιότητα, στη συνέχεια, είναι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας με χρήσιμες πληροφορίες, με στόχο την προσέλκυση νέων μελών και η συστηματική ηλεκτρονική παρουσία σε επίσημους λογαριασμούς των κοινωνικών δικτύων (facebook, instagram, twitter, ενδεικτικά).

Σας (προσ)καλούμε, λοιπόν, να γίνετε μέρος του Δικτύου και να εγγραφείτε στη βάση δεδομένων αποφοίτων του Τμήματος, αλλά και να την μοιραστείτε με παλιούς συμφοιτητές και συμφοιτήτριες σας και με άλλους απόφοιτους και άλλες απόφοιτες που θα ήθελαν να εγγραφούν.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι το ΤΞΓΜΔ του Ιονίου Πανεπιστημίου φροντίζει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και ότι αυτά συλλέγονται και επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για τη δημιουργία της βάσης δεδομένων των αποφοίτων. Καμία πληροφορία δεν δύναται να χρησιμοποιηθεί για άλλους λόγους, χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε προσωπικά στοιχεία, όπως η διεύθυνση κατοικίας, προκειμένου να μπορούμε να σας αποστείλουμε τυχόν ενημερωτικό υλικό ή να γνωρίζουμε κατά πόσο μπορείτε να λάβετε μέρος σε εκδηλώσεις και δράσεις, καθώς και πληροφορίες για την εκπαίδευση και την επαγγελματική σας πορεία, αφού σκοπός τέτοιων δράσεων και δικτύων είναι να έχει το εκάστοτε Τμήμα μια γενικότερη εικόνα για το προφίλ των αποφοίτων του.

 


Επιστροφή
<< <
Μάρτιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Παρασκευή 29-03-2024
Συναυλία Μελοποιημένης Ποίησης
Έναρξη: 28-03-2024 |Λήξη: 04-04-2024
[Σε Εξέλιξη]
Τραγουδώντας Ελληνικά με τα τραγούδια της Μαρίζα Κωχ
Έναρξη: 27-03-2024 |Λήξη: 15-04-2024
[Σε Εξέλιξη]
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας