Νέα

Yποψήφιοι συνδυασμοί για τις Πρυτανικές Εκλογές

ShareThis
Δημοσίευση: 23-05-2011 11:11 | Προβολές: 2322

Οι τέσσερις υποψήφιοι συνδυασμοί για την ανάδειξη των νέων Πρυτανικών Αρχών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στις εκλογές της 30ης Μαΐου 2011 είναι οι εξής:

1)

α) Γεώργιος Κεντρωτής του Δημητρίου, Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

β) Εμμανουήλ Γεργατσούλης του Ιωάννου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

γ) Χρήστος Παπαθεοδώρου του Παναγιώτου,  Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

2)

α) Δημήτριος Ανωγιάτης-Pelé του Κωνσταντίνου, Καθηγητής του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

β) Νικόλαος – Γρηγόριος Κανελλόπουλος του Κωνσταντίνου, Καθηγητής του Τμήματος Τεχνών Ήχου και Εικόνας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

γ) Γεώργιος Μπώκος του Δημητρίου,  Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

3)

α) Αναστασία Σαλή – Παπασαλή του Βασιλείου, Καθηγήτρια του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφια Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

β) Μιράντα Καλδή του Δημοσθένους, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφια Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

γ) Σταύρος Κάτσιος του Αθανασίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

4)

α) Θεόδωρος Παππάς του Γεωργίου, Καθηγητής του Τμήματος Αρχειονομίας και Βιβλιοθηκονομίας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου.

β) Χανς-Μπέρνχαρντ Σλουμ του Χανς Ούγκεν, Καθηγητής του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Προσωπικού του Ιονίου Πανεπιστημίου.

γ) Ευστάθιος Μακρής του Γεωργίου, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, υποψήφιος Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.



Βλ επίσης:
Προκήρυξη Πρυτανικών εκλογών 2011
Ανακοίνωση σχετικά με τους ονομαστικούς καταλόγους


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας