Νέα

IEEE Ionian Student Branch: Hackathon με θέμα "Rapid Covid Response"

Social Media
Δημοσίευση: 07-12-2021 18:28 | Προβολές: 531
image

Το IEEE Ionian Student Branch, σε συνεργασία με καθηγητές του Τμήματος Πληροφορικής διοργανώνει Hackathon με θέμα "Rapid Covid Response" το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στις 17:00 στο Zoom

Η εκδήλωση απευθύνεται στα άτομα που θα μπορούν να βρίσκονται στην Κέρκυρα στα επόμενα parts, καθώς θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης στον χώρο του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Part 1: Brainstorming
Στο πρώτο μέρος του Hackathon, θα χωριστούμε σε ομάδες για να συζητήσουμε ιδέες που αφορούν το θέμα που έχει δοθεί. Το θέμα θα κοινοποιηθεί στους συμμετέχοντες πριν την ημέρα του event, οπότε συνιστούμε σε όλους να σκεφτούν και από πριν ιδέες, εφόσον έτσι θα έχουν περισσότερο χρόνο να τις προετοιμάσουν για παρουσίαση. Στο τέλος του πρώτου μέρους, οι ομάδες θα παρουσιάσουν με σύντομο τρόπο την ιδέα που συζητήθηκε κατά το brainstorming, και έτσι θα ξεκινήσει σταδιακά η υλοποίηση των δικών σας ιδεών! Στη πρώτη συνάντηση θα φτάσουμε μέχρι τον διαχωρισμό σε ομάδες, οι οποίες θα αναλάβουν την υλοποίηση των επιμέρους project που προέκυψαν από τις ιδέες σας. Μετά τις γιορτές, θα ξεκινήσουμε το πρακτικό κομμάτι του Hackathon, δηλαδή we get to coding!
 
Όλο το event θα είναι beginner friendly, δηλαδή δεν απαιτείται προγραμματιστική γνώση υψηλού επιπέδου. Οι ομάδες θα διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι να μπορούν να συμμετάσχουν, και οι ιδέες θα έχουν διαβαθμισμένες δυσκολίες. Το σίγουρο είναι πως όλοι έχουν να κερδίσουν από αυτό το event!
 
Για το πρακτικό κομμάτι συνιστάται η χρήση laptop, αλλά θα υπάρχει η δυνατότητα χρήσης των υπολογιστών των εργαστηρίων.
 

Για να πάρετε μέρος στο event συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα
https://forms.gle/9KGNLT9HWy4ar9cf6

Επιστροφή
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin rss
Newsletter