Νέα

Δελτίο Τύπου Ομάδας Avarts Talk 5η και 6η συνέντευξη

Social Media
Δημοσίευση: 30-12-2021 11:14 | Προβολές: 544
image

Η φοιτητική ομάδα Avarts Talk δημοσίευσε το 5ο και 6ο vidcast, όπου καλεί αποφοίτους του Τμήματος Τεχνών Ήχου & Εικόνας, του Ιονίου Πανεπιστημίου και συζητάνε για την εξέλιξη των αποφοίτων μετά το πτυχίο τους.

Καλεσμένη στο 5ο vicast της ομάδας είναι η Λίνα Πετριανού. Η Λίνα ασχολείται επαγγελματικά με το Μοντάζ και το Voice Acting. Έχει εργαστεί ως SENIOR PHOTOGRAPHER / TEAM LEADER στον Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ως VOICE OVER ARTIST / SOUND EDITOR στην Mood Media Greece και ως CHIEF EDITOR / VISUAL PROJECT MANAGER στην Icarus Sports- Video pro.

Καλεσμένος στο 6ο Vidcast της ομάδας είναι ο Ίωνας Κατρακάζος. Ο Ίωνας είναι επαγγελματίας του κινηματογράφου και της διαφήμισης και έχει φτιάξει τη δική του εταιρεία-Studio παραγωγής (WASP STUDIO). Ο τομέας ειδίκευσης του είναι η εικονοληψία, το post production ( μοντάζ & οπτικά εφέ ) και οι εναέριες λήψεις με drone. Είναι μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κινηματογράφου. Το 2015 απέσπασε το βραβείο ειδικών εφέ και Κινηματογραφικής Καινοτομίας από την Ελληνική Εταιρεία κινηματογράφου.

Η ομάδα αποτελείται από τους εξής φοιτητές:
Λευτέρης Κετέογλου, Γιώργος Δάιος, Μαριάνα Γιαννείου, Μαρίνα Πετρούδα, Παρασκευή Παπαδημητρίου, Αναστασία Κασαπίδη, Γιώργης Φουρκιώτης, Ελίζα Ριζοπούλου, Δημήτρης Θωμόπουλος, Χαρίκλεια Ψυχογυιού, Αλέξανδρος Βασιλικούδης, Φιλίτσα Γκουγκούδη.
 
Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη και να ακολουθήσετε την ομάδα Avarts Talk στα social media.
 
Instagram ► @avarts.talk
Facebook ►  Avarts Talk
YouTube ► Avarts Talk

Επιστροφή
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin rss
Newsletter