Νέα

Τμήμα Τουρισμού: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρου ή Αναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο: «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Μάρκετινγκ»

ShareThis
Δημοσίευση: 04-10-2022 14:21 | Προβολές: 793
Έναρξη: 05-10-2022 |Λήξη: 04-11-2022
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 1.01 MB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει στο Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου, μία (1) θέση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρού ή Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Μάρκετινγκ».

Η περιγραφή του γνωστικού αντικειμένου έχει ως εξής:

«Το παρόν γνωστικό αντικείμενο αναφέρεται σε όλες τις παραμέτρους που αφορούν αφενός στην ανάπτυξη και την υποστήριξη της τουριστικής επιχειρηματικότητας βασισμένη στις νέες τεχνολογίες, τα ηλεκτρονικά μέσα και την καινοτομία, και αφετέρου στις τεχνολογίες ψηφιακού μάρκετινγκ τουριστικών υπηρεσιών και προϊόντων. Συμπεριλαμβάνει όλες εκείνες τις επιχειρηματικές στρατηγικές μετασχηματισμού (business process reengineering) των δραστηριοτήτων είτε μιας επιχείρησης τουρισμού (π.χ. ταξιδιωτικό πρακτορείο, επιχείρηση φιλοξενίας) είτε μιας δημόσιας δομής διοίκησης τουρισμού που θα την οδηγήσουν στην υιοθέτηση ψηφιακών μέσων με στόχο την άμεση ανταπόκριση του πελάτη. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα στο παρόν γνωστικό αντικείμενο μπορεί να εστιάζει α) σε μοντέλα ηλεκτρονικού επιχειρείν (διαφημιστικό, συνδρομητικό, Β2Β κλπ) και την εφαρμογή τους στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, β) σε ενδο-επιχειρησιακά πληροφοριακά συστήματα (transaction processing systems, enterprise computing, knowledge management systems) που επιτρέπουν τον μετασχηματισμό των διεργασιών για την υποστήριξη πρακτικών ηλεκτρονικού επιχειρείν και ψηφιακού μάρκετινγκ, γ) σε συστήματα διαχείρισης των πελατειακών σχέσεων (CRM systems), δ) σε τεχνολογίες ψηφιακού μάρκετινγκ (διαδικτυακό μάρκετινγκ, μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων, μάρκετινγκ σε μηχανές αναζήτησης, μάρκετινγκ περιεχομένου κλπ.) και την εφαρμογή τους στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, καθώς και ε) στην μελέτη της συμπεριφοράς καταναλωτών τουριστικών προϊόντων και υπηρεσιών».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/ την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.


Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη για την πλήρωση μιας (1) θέσεως ΔΕΠ ως εξής:

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΣΧΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
ΦΕΚ 3359/31-12-2021, τ. Γ΄
Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου (APP29966) ή Αναπληρωτή Καθηγητή (APP29965) με γνωστικό αντικείμενο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν και Ψηφιακό Μάρκετινγκ»
ΑΔΑ: 6ΧΧ446Ψ8ΝΨ-2ΜΤ

Γραμματεία Τμήματος Τουρισμού
Διεύθυνση: Π. Βράιλα-Αρμένη 4, 49132 Κέρκυρα
Αρμόδιος υπάλληλος: Σωτηρία-Σοφία Αρωνιάδα
Τηλ.: 26610 87962, e-mail: aroni@ionio.gr

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης διαδικασιών εκλογής και εξέλιξης καθηγητών, καθώς και κατάρτισης και τήρησης μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών ΑΠΕΛΛΑ (http://apella.minedu.gov.gr) την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Η αίτηση υποψηφιότητας μαζί με τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά υποβάλλεται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Τμήματος Τουρισμού για περισσότερες πληροφορίες.

Κέρκυρα, 04-10-2022

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένου του Τμήματος Διδακτικού-Εκπαιδευτικού Προσωπικού
Αγγελική Τσιμικλή


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Παρασκευή 19-04-2024
Προσεχώς
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας