Νέα

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Επικοινωνία και Μάρκετινγκ στην Ψηφιακή Αγορά»

ShareThis
Δημοσίευση: 19-10-2022 15:25 | Προβολές: 767
Έναρξη: 20-10-2022 |Λήξη: 18-11-2022
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 617.29 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει μια (1) θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Επικοινωνία και Μάρκετινγκ στην Ψηφιακή Αγορά» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η ψηφιακή αγορά δημιουργεί νέες προκλήσεις και ευκαιρίες στο χώρο της Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ. Οι επιχειρήσεις και οι Οργανισμοί μπορούν να διαφημιστούν καλύτερα μέσω του Διαδικτύου σε σχέση με τα παραδοσιακά μέσα. Επιπλέον, οι Νέες Τεχνολογίες επιτρέπουν άμεσες και διαδραστικές σχέσεις μεταξύ επιχειρήσεων και πελατών, ενώ με το ψηφιακό μάρκετινγκ οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένες υπηρεσίες και εφαρμογές. Για το λόγο αυτό οι σύγχρονες στρατηγικές Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ απαιτούν ψηφιακές δεξιότητες, προκειμένου να αξιοποιηθούν στο έπακρο οι δυνατότητες που προσφέρονται από τις καινοτόμες τεχνολογίες.
Στις απαιτήσεις της θέσης περιλαμβάνονται: η καλή γνώση του θεωρητικού υπόβαθρου της Επικοινωνίας, καλή γνώση Ψηφιακού Μάρκετινγκ, γνώσεις Διοίκησης έργων στην ψηφιακή αγορά, η άριστη σχέση με τα νέα μέσα και τις νέες τεχνολογίες, όπως οι τεχνολογίες διαδικτύου και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υποψήφιος/α πρέπει επίσης να γνωρίζει άριστα τη λειτουργία, τις απαιτήσεις, το πλαίσιο παροχής υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών και τους κινδύνους που σχετίζονται με την Ψηφιακή αγορά και την Ψηφιακή Οικονομία.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/, την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.


Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο ανακοινώνει ότι δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως η προκήρυξη για την πλήρωση μίας (1) θέσης ΔΕΠ, ως ακολούθως:
ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
ΦΕΚ 2375/21-9-2022, τ.Γ’
ΤΜΗΜΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Μία (1) θέση ΔΕΠ στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Επικοινωνία και Μάρκετινγκ στην Ψηφιακή Αγορά».
ΑΔΑ: ΨΣΡΒ46Ψ8ΝΨ-Τ3Μ, Κωδικός ανάρτησης στο ΑΠΕΛΛΑ: APP30238
Γραμματεία Τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας, Τέρμα Λεωφόρου Αντώνη Τρίτση, Τ.Κ. 28100, Αργοστόλι – Κεφαλονιά.
Αρμόδιος υπάλληλος: Αθηνά Γιωβανίτσα, τηλ.: 26710 27311, email: secdmc@ionio.gr

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης διαδικασιών εκλογής και εξέλιξης καθηγητών καθώς και κατάρτισης και τήρησης μητρώων εσωτερικών και εξωτερικών μελών ΑΠΕΛΛΑ (https://apella.minedu.gov.gr/) την υποψηφιότητά τους, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Κέρκυρα, 19-10-2022

Η Αναπληρώτρια Προϊσταμένου του Τμήματος Διδακτικού-Εκπαιδευτικού Προσωπικού
Αγγελική Τσιμικλή


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Σάββατο 20-04-2024
Προσεχώς
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας