Νέα

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Δημοκρατία στην ConSIΜium - προσομοίωση λειτουργίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Βρυξέλλες, 2 & 3 Φεβρουαρίου 2023)

ShareThis
Δημοσίευση: 23-01-2023 16:34 | Προβολές: 586
image

Ομάδα φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου αποτελούμενη από τη Δήμητρα Αναστασίου, την Ασημίνα Βελέντζα, την Άννα Λάσπα, τη Δώρα Μολιαννάκη, τη Γεωργία Τσουκαλά και την Κατερίνα Στρατή, με συντονιστή τον Καθηγητή του ΤΞΓΜΔ κ. Μιχάλη Πολίτη, θα εκπροσωπήσει στις 2 και 3 Φεβρουαρίου 2023 στις Βρυξέλλες την Ελληνική Δημοκρατία σε προσομοίωση λειτουργίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι υπεύθυνοι του Συμβουλίου έχουν επιλέξει ως θεματική της προσομοίωσης την υπό διαμόρφωση πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μείωση των καθαρών εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου σε επίπεδο Ένωσης κατά τουλάχιστον 55% έως το 2030 σε σχέση με τα επίπεδα του 1990 κι έχουν στείλει στις εθνικές αντιπροσωπείες δύο σχέδια κανονισμών, τα οποία θα αποτελέσουν αντικείμενα διαπραγμάτευσης κι ενδεχόμενης έγκρισης κατά τη διάρκεια της προσομοίωσης.

Γλώσσα εργασίας της προσομοίωσης θα είναι η Αγγλική.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εφαρμογή Νέων του Ιονίου Πανεπιστημίου
Κατεβάστε την εφαρμογή νέων στις φορητές συσκευές σας για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα θέματα του Ιονίου Πανεπιστημίου
qr-gplayqr-appst
icon-gplayicon-gplay
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss
Newsletter
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας