Νέα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxIonianUniversity στις 11 Νοεμβρίου 2023

ShareThis
Δημοσίευση: 22-11-2023 16:14 | Προβολές: 1054
gr  pdf.png  Δελτίο Τύπου
Mέγεθος: 130.01 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image

Φέτος, η ημερίδα είχε ως θέμα το "The Secrets of Time" προσελκύοντας πάνω από 400 συμμετέχοντες στην εκδήλωση που διεξήχθη στην Ιόνιο Ακαδημία.
Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης ήταν ο σύνθετος κόσμος του χρόνου, ενώ ο στόχος παρέμεινε αμετάβλητος: "Ideas Worth Spreading" (Ιδέες που αξίζει να διαδοθούν).

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν 10 συναρπαστικές ομιλίες και 3 εντυπωσιακές παραστάσεις στην κεντρική σκηνή της Ιονίου Ακαδημίας. Εκεί, η σκηνή έγινε πλατό για την ανταλλαγή σκέψεων και την εμπνευσμένη συζήτηση. Δεν έλειψε και η παράλληλη διερμηνεία στην Αγγλική γλώσσα από 4 διερμηνείς από την κατεύθυνση Διερμηνείας του Τμήματος Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας του Ι.Π. (Απόστολος Κομνηνός, Νεφέλη Χατζηστεφάνου, Παναγιώτα Ευστρατίου, Παρθένα Σταυράκη).

Εκτός από τις κύριες εκδηλώσεις, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πέντε διαδραστικά Workshops, προσθέτοντας μια εκπαιδευτική διάσταση στην εμπειρία τους. Στον ευρύχωρο χώρο της Ακαδημίας, εκτίθενταν πέντε επιλεγμένες δημιουργίες στην Pop-up Έκθεση, παρουσιάζοντας τον πολυδιάστατο κόσμο των ιδεών.

Σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τις αισθήσεις, ο χώρος της εκδήλωσης φιλοξένησε εκλεκτούς επαγγελματίες του χώρου της εστίασης. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ποικιλίες στο μπουφέ, ενώ είχαν την ευκαιρία να δικτυωθούν και να συζητήσουν περαιτέρω για τις εμπνευσμένες ιδέες που παρουσιάστηκαν.

Επισυνάπτεται μια πιο λεπτομερής περιγραφή για τους ομιλητές και τα καλλιτεχνικά performances που παρουσιάστηκαν στο TEDxIonianUniversity.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Αίτηση συμμετοχής εθελοντών 2023 | TEDxIonianUniversity
Δημοσίευση: 06-10-2023 13:17 | Προβολές: 2217
Έναρξη: 06-10-2023 |Λήξη: 15-10-2023
[Έληξε]
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας