Νέα

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή με αντικείμενο «Πληροφορική»

ShareThis
Δημοσίευση: 07-12-2023 16:28 | Προβολές: 423
Έναρξη: 08-12-2023 |Λήξη: 06-01-2024
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 149.93 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει μία (1) θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, με γνωστικό αντικείμενο «Πληροφορική» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής, του Ιονίου Πανεπιστημίου.

«Το γνωστικό αντικείμενο Πληροφορική σχετίζεται μεταξύ άλλων με τη χρήση Πληροφοριακών Συστημάτων, Λογισμικού, Εφαρμογών Κινητών Συσκευών, Υπολογιστικών Συστημάτων / Δικτύων, Εφαρμογών Διαδικτύου κα. Η Πληροφορική είναι αντικείμενο που συνεχώς μεταβάλλεται και παρουσιάζει ιδιαίτερα μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια τόσο σε ερευνητικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ραγδαία αύξηση της χρήσης του Διαδικτύου, του Ηλεκτρονικού Εμπορίου  καθώς επίσης και η ιδιαίτερα υψηλή διείσδυση των ψηφιακών Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης έχει  εισάγει νέα εργαλεία πληροφορικής. Ειδικότερα στα προγράμματα σπουδών του Τμήματος  Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας το αντικείμενο της πληροφορικής εξειδικεύεται περισσότερο σε  διάφορα εργαλεία / εφαρμογές όπως ενδεικτικά, στη Ποιότητα Εμπειρίας και Υπηρεσίας, στα Μέσα  Κοινωνικής Δικτύωσης, στη Στρατηγική Επικοινωνίας, στη Ψηφιακή Διακυβέρνηση και στο Ψηφιακό  Μετασχηματισμό και το Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Η παραπάνω περιγραφή του γνωστικού αντικειμένου εναρμονίζεται πλήρως με τις διδακτικές / εργαστηριακές / ερευνητικές απαιτήσεις της προς πλήρωσης θέσης».

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη  διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/, την υποψηφιότητά τους μέσα σε  αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης  αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Ο Πρύτανης 
Ανδρέας Φλώρος


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Φεβρουάριος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας