Νέα

Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με αντικείμενο «Δημόσιες Σχέσεις»

ShareThis
Δημοσίευση: 18-01-2024 13:25 | Προβολές: 366
Έναρξη: 19-01-2024 |Λήξη: 17-02-2024
[Έληξε]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 153.8 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει μια (1) θέση μέλους ΔΕΠ, στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή, με θητεία, με γνωστικό αντικείμενο «Δημόσιες Σχέσεις» στο Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης σχετίζεται με τις Δημόσιες Σχέσεις. Οι Δημόσιες Σχέσεις ως επιστημονικό αντικείμενο συμπορεύεται με την Επικοινωνία, αφού οι κανόνες και πρακτικές εφαρμογής τους αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της Ολοκληρωμένης Στρατηγικής Επικοινωνίας, μαζί με την Εμπορία και τη Διαφήμιση. Οι Δημόσιες Σχέσεις πραγματεύονται μια αξιοσημείωτη ποικιλία αντικειμένων, χαρακτηριστικά αναφέροντας την διαχείριση δημόσιας εικόνας, τη διαμόρφωση πολιτικής, την διαχείριση γεγονότων, τη διαχείριση επικοινωνιακών κρίσεων, την εταιρική ευθύνη, τα ΜΜΕ κ.α.. Στη σημερινή εποχή, όπου τα μέσα, οι τεχνολογίες και τα εργαλεία επικοινωνίας αναπτύσσονται δριμύτερα από ποτέ, οι Δημόσιες Σχέσεις αποκτούν νέες δυνατότητες και νέους ρόλους. Η εν λόγω θέση απαιτεί έναν υποψήφιο ο οποίος θα βρίσκεται σε θέση να διαπραγματευθεί τον σύγχρονο αυτό ρόλο των Δημοσίων Σχέσεων με τους φοιτητές και εμμέσως με την αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου, προϋποτίθεται η καλή γνώση του αντικειμένου σε θεωρητικό αλλά και σε επίπεδο εφαρμογής, με τα ψηφιακά μέσα να αποτελούν σημαντικό κομμάτι αυτής της εξίσωσης.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/, την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Ο Πρύτανης
Ανδρέας Φλώρος


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Φεβρουάριος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας