Νέα

Τμήμα Τουρισμού: Προκήρυξη μιας θέσης μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο: «Διαπολιτισμική Επικοινωνία στον Τουρισμό»

ShareThis
Δημοσίευση: 31-07-2024 16:01 | Προβολές: 401
Έναρξη: 01-08-2024 |Λήξη: 02-09-2024
[Σε Εξέλιξη]
gr  pdf.png  Πλήρες κείμενο προκήρυξης
Mέγεθος: 803.67 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου προκηρύσσει στο Τμήμα Τουρισμού της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου, μία (1) θέση μέλους Δ.Ε.Π. στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή στο γνωστικό αντικείμενο «Διαπολιτισμική Επικοινωνία στον Τουρισμό».

Το γνωστικό αντικείμενο «Διαπολιτισμική Επικοινωνία στον Τουρισμό» περιλαμβάνει τη μελέτη και ανάλυση της αλληλεπίδρασης των ανθρώπων με τα νέα μέσα, που έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη του τομέα της επικοινωνίας. Τα ψηφιακά προϊόντα, όπως οι διαδικτυακοί τόποι των μέσων μαζικής επικοινωνίας και οι αντίστοιχες εφαρμογές έχουν ευρύ αντίκτυπο στο πεδίο του τουρισμού και απευθύνονται όχι μόνο τοπικά, αλλά πρωτίστως σε ένα παγκόσμιο κοινό, ώστε να επιτελέσουν τους σκοπούς που καλούνται να υποστηρίξουν, με έμφαση την ενημέρωση και την εξυπηρέτηση επισκεπτών που θέλουν να γνωρίζουν εκ των προτέρων λεπτομέρειες και παραμέτρους της διαμονής τους σε έναν τόπο. Το γνωστικό αντικείμενο της θέσης καλύπτει τον σχεδιασμό, την ευχρηστία, την αποδοτικότητα, την αξιολόγηση και τις καλές πρακτικές, ώστε η αυξημένη ανάγκη για πολυεπίπεδη επικοινωνία - βασικό συστατικό ενός αναβαθμισμένου τουριστικού προϊόντος - με τη χρήση τεχνολογικών χαρακτηριστικών και εργαλείων να ικανοποιεί τις επιλογές του κάθε ενδιαφερόμενου, ανεξαρτήτως της χώρας προέλευσης. Παράλληλα, το ψηφιακό μάρκετινγκ και η εφαρμογή του στο θεματικό πεδίο του τουρισμού, μέσα από τις αντίστοιχες εφαρμογές πληροφορικής και επικοινωνίας, αξιοποιεί το πολυμεσικό περιεχόμενο και την αρχιτεκτονική δομή της πληροφορίας για να αναπτύξει μια ευχάριστη, αποτελεσματική και προσωποποιημένη εμπειρία χρήστη. Η εξατομίκευση και ταυτόχρονα η διαφορετικότητα πρέπει να ικανοποιούνται, αλλά στη διαπολιτισμική επικοινωνία αναδεικνύονται και οι ομοιότητες για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που αφορούν το περιβάλλον, την παραπληροφόρηση και τον υπερτουρισμό.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν στο ηλεκτρονικό πληροφοριακό σύστημα ΑΠΕΛΛΑ, στη διαδικτυακή διεύθυνση http://apella.minedu.gov.gr/ την υποψηφιότητά τους μέσα σε αποκλειστική προθεσμία τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία ανάρτησης της Προκήρυξης αυτής στο πληροφοριακό σύστημα, μαζί με όλα τα αναγκαία για την κρίση δικαιολογητικά.

Ο Πρύτανης
Ανδρέας Φλώρος


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Αύγουστος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Κυριακή 04-08-2024
Συλλογική Έκθεση "Καλλιτεχνών Αφύπνισις"
Έναρξη: 24-05-2024 |Λήξη: 30-09-2024
[Σε Εξέλιξη]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Αφίσα
Mέγεθος: 57.28 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας