Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου διοργανώνει το εξ αποστάσεως πρόγραμμα «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων», στο πλαίσιο της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Προσωπικού των Επιχειρήσεων Τροφίμων (επίπεδο 1) του ΕΦΕΤ σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007.
Το πρόγραμμα αφορά το προσωπικό των επιχειρήσεων τροφίμων (απλούς χειριστές) που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων.
Το πρόγραμμα προβλέπει σύγχρονη εξ αποστάσεως παρακολούθηση για δύο ημέρες (5 ώρες/ημέρα) σύμφωνα με τις επιθυμίες των εκπαιδευομένων, τον Ιούνιο 2025.
Η περίοδος εγγραφών είναι ανοικτή έως 15 Μαΐου 2025 και μέχρι τη συμπλήρωση του ελάχιστου αριθμού συμμετεχόντων.
Πληροφορίες - Εγγραφές: pkandylis@ionio.gr, 6946849282.
Αναλυτικές πληροφορίες:
https://kedivim.ionio.gr/gr/curriculum/41/
Στην παραπάνω σελίδα με τις αναλυτικές πληροφορίες περιλαμβάνονται το φυλλάδιο και ο οδηγός σπουδών του προγράμματος όπου περιγράφονται λεπτομερώς οι στόχοι, οι θεματικές ενότητες καθώς και όλες οι διαδικασίες σχετικά με την παρακολούθηση του προγράμματος.