Αντιπροσωπεία του Ιονίου Πανεπιστημίου παραβρέθηκε στη δεξίωση της Πρεσβείας της Δημοκρατίας του Αζερμπαϊτζάν στην Αθήνα, στις 28 Μαΐου 2025, με αφορμή την εθνική εορτή της χώρας για την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας», η οποία καθιερώθηκε το 1991.
Στη δεξίωση παρευρέθηκαν εκ μέρους του Ιονίου Πανεπιστημίου οι Καθηγητές Παναγιώτης Βλάμος και Γιάννης Καρράς,
Μεταξύ πολλών επισήμων και πολιτικών παραγόντων, στην δεξίωση παρέστη σειρά διαπιστευμένων Πρέσβεων στην Ελλάδα, ανάμεσά τους ο Πρεσβευτής της Τουρκίας, Τσαγατάι Έρτζιγες, η Πρέσβειρα της Αλβανίας, Λουέλα Χαϊνταράγκα, και επί τιμή Έλληνες Πρέσβεις, οι οποίοι στο σύνολό τους ευχήθηκαν διά ζώσης για την ανεξαρτησία της χώρας.






Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.ΔΙ.Π. στην Συνέλευση του Τμήματος Επιστήμης της Πληροφορίας (όπως πρόκειται να μετονομαστεί το Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας από το ακαδημαϊκό έτος 2026-2027, ΦΕΚ 4295/7-8-2025, Τ. Β’), της Σχολής Επιστήμης της Πληροφορίας και Πληροφορικής του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν. 1599/86 Σίτισης - Στέγασης





