Ενεργά Προγράμματα
Η ενημέρωση παρέχεται από την Επιτροπή ΕρευνώνΝέο Παράθυρο

5006536: G R A .P R O. I O N: Έρευνα για την βιολογική αξία των προϊόντων (οίνος, σταφίδα) και των παρά-προϊόντων του σταφυλιού από τα νησιά του Ιονίου
PEPIONIA
    Αφίσα Προγράμματος
Mέγεθος: 965.73 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Επιστημονικός Υπεύθυνος: ΣΑΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Επιδημιολογικά δεδομένα υποστηρίζουν ότι η μέτρια κατανάλωση κρασιού σχετίζεται με μειωμένο κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών νοσημάτων καθώς και την ευεργετική δράση της κατανάλωσης σταφίδας.

Σε αυτό το πλαίσιο η προτεινόμενη πρόταση θα μελετήσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν τα προϊόντα των Ιόνιων νήσων που προκύπτουν από το σταφύλι (κρασί, σταφίδα). Συγκεκριμένα θα επιλεγούν ποικιλίες λευκών /κόκκινων κρασιών καθώς και σταφίδας, θα γίνει η παραλαβή των βιοδραστικών συστατικών τους και θα εξετασθούν οι βιολογικές τους ιδιότητες με σκοπό να αναδειχθεί η διατροφική τους αξία.


Διάρκεια έργου: 30 μήνες (07/2017 έως 12/2019)
Προϋπολογισμός:  254.950,00 €


Επιστροφή
Αναζήτηση Δημοσιεύσεων
Όλες οι Δημοσιεύσεις
Αναζήτηση Προσωπικού
Πλήρης Κατάλογος
<< <
Αύγουστος 2019
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Δευτέρα 26-08-2019
Δεν βρέθηκαν εγγραφές για αυτήν την ημέρα
Προσεχώς
Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο 2018-2019
Έναρξη: 01-09-2018 |Λήξη: 31-08-2019
[Σε Εξέλιξη]
Newsletter