Νέα

Δημιουργία/Επικαιροποίηση βιογραφικού: Βέλτιστες πρακτικές

ShareThis
Δημοσίευση: 15-01-2023 11:37 | Προβολές: 666
image
Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 18:30, η ομάδα DfltiVoice και το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας, στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΠΕΜ με το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε θέματα επαγγελματικής κατάρτισης, διοργανώνουν webinar με τίτλο "Δημιουργία/Επικαιροποίηση βιογραφικού: Βέλτιστες πρακτικές".
 
Ήρθε η ώρα να φτιάξετε ή να επικαιροποιήσετε το βιογραφικό σας; Τι θα πρέπει να μπει, να επικαιροποιηθεί ή να αφαιρεθεί από ένα βιογραφικό; Σε ποια μορφή θα πρέπει να αποστέλλεται; Ο ομιλητής, Δημήτρης Μουτάφης, Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταφραστών (ΠΕΜ), μεταφραστής, εκπαιδευτής, σύμβουλος social media και digital marketing και ιδιοκτήτης του γραφείου Omada Translations, θα παρουσιάσει τις βέλτιστες πρακτικές δημιουργίας ενός επιτυχημένου βιογραφικού. Θα παρουσιάσει επίσης γιατί δεν πρέπει να υπάρχει «Καθολικό βιογραφικό», καθώς και τα πλεονεκτήματα ενός βιογραφικού στοχευμένου για σύναψη συνεργασιών στον χώρο της Μετάφρασης και της Διερμηνείας.

Δηλώστε συμμετοχή

 
 

Επιστροφή
Σχετικά Νέα
Εφαρμογή Νέων του Ιονίου Πανεπιστημίου
Κατεβάστε την εφαρμογή νέων στις φορητές συσκευές σας για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα θέματα του Ιονίου Πανεπιστημίου
qr-gplayqr-appst
icon-gplayicon-gplay
diavgeia eudoxus clarin eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss
Newsletter
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας