Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023
Τόπος διεξαγωγής: Αίθουσα 1 (1ος όροφος), Τμήμα Ιστορίας
Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Ιωάννου Θεοτόκη 72, Κέρκυρα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
09:00 - 09:30 ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ – ΚΑΦΕΣ
09:30 – 09:40 ΈΝΑΡΞΗ - ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
Ναούμ Μυλωνάς, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Τουρισμού, Ιόνιο Πανεπιστήμιο, Υπεύθυνος της Επιχειρηματικής Επιμόρφωσης και Επιχειρηματικής Κινητοποίησης – Διερεύνησης
ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛ: «Διαστάσεις Καινοτομίας»
09:40 – 10:00 «The Rubik’s Cube is Melted. The end of the citizens the rise of the netizens»
Constantino Roselli, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της πλατφόρμας NTZNS
10:00 – 10:20 «Βιώσιμος σχεδιασμός και επιχειρηματικότητα: Η διαδρομή από την pizza έως το μπρόκολο»
Χρύσα Χαλικιοπούλου, Συνιδρύτρια της εταιρείας Salty Bag
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΕΛ «Επιχειρείν στη Φιλοξενία και στην Εστίαση»
10:20 – 10:40 «Η Καινοτομία και η Γυναικεία Επιχειρηματικότητα όπως αποτυπώνονται μέσα από την περίπτωση του RACCONTO Boutique Design Hotel»
Σοφία Βλάσση, Ιδιοκτήτρια και Διευθύντρια του RACCONTO Boutique Design Hotel
10:40 – 11:00 «Καινοτομία: Όχι πάντα λαμπερή»
Μενέλαος Κουλούρης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων - Ιδρυτής της εταιρίας Vios Collective
11:00 – 11:20 ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ – ΚΑΦΕΣ
ΤΡΙΤΟ ΠΑΝΕΛ «Επιχειρείν στο deep tech»
11:20 – 11:40 «Entrepreneurship and Perception»
Dr Samuel Murray, CSO BioPath Innovations SA
11: 40 – 12:00 «The future of Location Validation with bespot»
Δρ. Βασίλης Σταύρου, Συνιδρυτής και Chief Data Officer στην εταιρία bespot
12:00 ΛΗΞΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Ερευνητικό Έργο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο» (ΕΔΒΜ166)
![ESPA](https://ionio.gr/commons/images/banners/edulll_2018_01.jpg)
Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».