Νέα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα «ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΙΟΝΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ»

ShareThis
Δημοσίευση: 01-12-2023 10:04 | Προβολές: 2302
gr  pdf.png  Συνημμένο Αρχείο 1
Mέγεθος: 222.9 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF

Το Γραφείο Πρακτικής Άσκησης (ΠΑ) Ιονίου Πανεπιστημίου (Ι.Π.) καλεί τους ενδιαφερόμενους φορείς και φοιτητές/τριες του Ι.Π. να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Ιονίου Πανεπιστημίου» κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, πραγματοποιώντας εγγραφή στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της ΠΑ Φοιτητών Α.Ε.Ι. (ΑΤΛΑΣ), μέσω του ηλεκτρονικού συνδέσμου: https://atlas.grnet.gr/.

Εγγραφή Φορέων Υποδοχής ΠΑ και καταχώριση των αντίστοιχων θέσεων στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της ΠΑ Φοιτητών ΑΕΙ

Οι Φορείς Υποδοχής (ΦΥ), οι οποίοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Ιονίου Πανεπιστημίου», θα πρέπει να εγγραφούν στο ΑΤΛΑΣ και να πιστοποιηθούν, ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο Πληροφοριακό Σύστημα. Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας εγγραφής, στην οποία συμπληρώνεται η σχετική φόρμα με τα στοιχεία του ΦΥ ΠΑ. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού αποστέλλεται email με οδηγίες ενεργοποίησης. Αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής και πιστοποίησης υπάρχουν εδώ. Η καταχώριση θέσεων ΠΑ είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://atlas.grnet.gr/company-offers.html.

Εγγραφή υποψήφιων ασκούμενων στο Σύστημα Κεντρικής Υποστήριξης της ΠΑ Φοιτητών ΑΕΙ

Οι προπτυχιακοί φοιτητές/τριες οι οποίοι έχουν δικαίωμα να διενεργήσουν ΠΑ, σύμφωνα με την εσωτερική διαδικασία (Εσωτερικός Κανονισμός Πρακτικής Άσκησης) που έχει οριστεί στα συμμετέχοντα Τμήματα, θα πρέπει να πραγματοποιήσουν εγγραφή στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΑΤΛΑΣ). Οι εγγεγραμμένοι φοιτητές/τριες μπορούν να δουν τις διαθέσιμες θέσεις ΠΑ αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους, με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχουν λάβει από το Ίδρυμα. Αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στον οδηγό χρήσης της εφαρμογής, στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://atlas.grnet.gr/practice-offers.html. Η διαδικασία αντιστοίχισης των φοιτητών/τριών με τις διαθέσιμες θέσεις ΠΑ γίνεται από το γραφείο ΠΑ Ι.Π.

Οι φοιτητές/τριες καλούνται, επίσης, όπως υποβάλουν σχετική αίτηση/υπεύθυνη δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση internship@ionio.gr, στα οριζόμενα, κάθε φορά, χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τους ειδικούς όρους οι οποίοι περιγράφονται στις Προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του γραφείου ΠΑ ΙΠ: https://internship.ionio.gr/.


Επιστροφή
Σχετικά Νέα
<< <
Απρίλιος 2024
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Σήμερα, Δευτέρα 29-04-2024
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο διοργανώνει το 7ο Journey to Hope στην Κέρκυρα
Σημαντική Ημερομηνία: 29-04-2024
[Σε Εξέλιξη]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Αφίσα εκδήλωσης
Mέγεθος: 201.43 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Πασχαλινές Ευχές 2024
Έναρξη: 26-04-2024 |Λήξη: 12-05-2024
[Σε Εξέλιξη]
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας