Νέα

Ενίσχυση της Συνεργασίας μεταξύ ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Ιονίου Πανεπιστημίου και Επιμελητηρίου Κέρκυρας για δράσεις κατάρτισης/επιμόρφωσης

ShareThis
Δημοσίευση: 20-03-2025 12:13 | Προβολές: 165

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου ενημερώνει για την συνάντηση μεταξύ στελεχών του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Ιονίου Πανεπιστημίου (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΠ) και του Επιμελητηρίου Κέρκυρας (ΕΚ), η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025 και στην οποία παρευρέθησαν, εκ μέρους του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΠ ο Σύμβουλος Ανάπτυξης του ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΠ κ. Γ. Σαμλίδης και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Παναγιώτης Κανδύλης και  εκ μέρους του ΕΚ ο Οικονομικός Επόπτης κ. Ι. Κοντοστάνος.

Αντικείμενο της συνάντησης απετέλεσε η διερεύνηση συνεργασιών μεταξύ των δύο φορέων προς την κατεύθυνση του σχεδιασμού και υλοποίησης δράσεων κατάρτισης/επιμόρφωσης, μέσω του  ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. ΙΠ, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των τοπικών επιχειρήσεων, και εν γένει της τοπικής οικονομίας.

Στην συνάντηση αναφέρθηκαν οι εξής πυλώνες συνεργασίας:

  • Επιχειρηματική Ανάπτυξη / Ψηφιακός Μετασχηματισμός
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Τουρισμός / Εξυπηρέτηση Πελατών
  • Χρηματοδοτικά Εργαλεία

Οι εκπρόσωποι των δύο φορέων δήλωσαν την πρόθεση για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας για την υλοποίηση των ανωτέρω και την επικύρωση της συνεργασίας.


Επιστροφή
<< <
Μάρτιος 2025
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Σάββατο 22-03-2025
Ρεσιτάλ Πιάνου του Επίκουρου Καθηγητή Κωνσταντίνου Δεστούνη
Έναρξη: 19-03-2025 |Λήξη: 28-03-2025
[Σε Εξέλιξη]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Πρόγραμμα Εκδήλωσης
Mέγεθος: 630.07 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Προσεχώς
ESPA2021
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας