Όλες οι Δημοσιεύσεις
Σελίδα 102 / 341 : <<<>>>
Προκήρυξη διαγωνισμού για τη μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των διοικητικών υπηρεσιών του Ι. Π. στην Κέρκυρα
Δημοσίευση: 08-03-2022 14:22 | Προβολές: 1123
Έναρξη: 08-03-2022 |Λήξη: 30-03-2022
[Έληξε]
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο προκηρύσσει δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μίσθωση χώρου γραφείων συνολικής επιφάνειας περίπου 350 τ.μ. με δυνατότητα απόκλισης - 10% και έως +20%, για την κάλυψη των επιπλέον στεγαστικών αναγκών των διοικητικών υπηρεσιών του Ιονίου Πανεπιστημίου στην Κέρκυρα με διάρκεια μίσθωσης έξι (6) έτη.
Webinar: Οι μεταφραστικές προκλήσεις από τα ελληνικά στα κινεζικά μέσα από το παράδειγμα της μετάφρασης του βιβλίου «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» του Μ. Λουντέμη
Δημοσίευση: 08-03-2022 13:56 | Προβολές: 2605
Σημαντική Ημερομηνία: 12-03-2022
[Έληξε]
image
Η ομάδα DfltiVoice σάς προσκαλεί τo Σάββατο 12/03/2022 και ώρα 11:00 στο πρώτο webinar για τον μήνα κινεζικής γλώσσας και πολιτισμού, με θέμα τη μετάφραση του σπουδαίου βιβλίου "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" του Μ. Λουντέμη στα κινεζικά, καθώς και για τις γενικότερες μεταφραστικές προκλήσεις που υπάρχουν κατά τη μετάφραση ελληνικών έργων προς την κινεζική γλώσσα και αντίστροφα.
Ημερίδα με τίτλο «Πολιτιστική κληρονομιά, πρόσφυγες και πολιτιστικοί οργανισμοί: δράσεις και κίνδυνοι»
Δημοσίευση: 08-03-2022 11:56 | Προβολές: 3111
Σημαντική Ημερομηνία: 15-03-2022
[Έληξε]
image
Συνδιοργάνωση της Έδρας UNESCO για «τις Απειλές κατά της Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των Σχετικών με την Πολιτιστική Κληρονομιά Δραστηριοτήτων» και του Εργαστηρίου Τεκμηρίωσης Πολιτιστικής και Ιστορικής Κληρονομιάς του Τμήματος Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου | Τρίτη 15 Μαρτίου 2022, και ώρα 6-8 μμ
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο για την εγγραφή των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού
Δημοσίευση: 07-03-2022 22:15 | Προβολές: 2215
image
Η Πρυτανική Αρχή και σύσσωμη η ακαδημαϊκή κοινότητα του Ιονίου Πανεπιστημίου χαιρετίζει θερμά την πρόσφατη ένταξη των Φιλαρμονικών της Κέρκυρας στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Υπουργείου Πολιτισμού.
Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο  «ανάδοχος γονιός» των φοιτητών του από την  Ουκρανία, αλλά και τη Ρωσία
Δημοσίευση: 04-03-2022 13:39 | Προβολές: 2526
image
Τους προπτυχιακούς φοιτητές του από την Ουκρανία, αλλά και τη Ρωσία, «αγκαλιάζει» το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, μετά από πρωτοβουλία του Πρύτανη Ανδρέα Φλώρου, εξασφαλίζοντας τους τη διαμονή και τη σίτισή τους καθ’ όλη τη διάρκεια των επομένων μηνών και για όσο αυτό καταστεί αναγκαίο
Ημερίδα για την Ημέρα της Γυναίκας
Δημοσίευση: 03-03-2022 19:33 | Προβολές: 3552
Σημαντική Ημερομηνία: 08-03-2022
[Έληξε]
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  Πρόγραμμα Ημερίδας
Mέγεθος: 70.03 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
image
Την Τρίτη 8 Μαρτίου διοργανώνεται ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας από την ομάδα DfltiVoice του ΤΞΓΜΔ, την Επιτροπή Ισότητας Φύλων και τη Μονάδα Υποστήριξης Παρεμβάσεων Κοινωνικής Μέριμνας Φοιτητών του Ιονίου Πανεπιστημίου.
Μουσειακές Συλλογές Ιονίου Πανεπιστημίου – Έναρξη κύκλου ομιλιών
Δημοσίευση: 03-03-2022 12:59 | Προβολές: 2571
image
Η ομιλία της Ντίνας Ντζιώρα με τίτλο «Επανασύνδεση του μουσείου με την κοινότητα» πραγματεύεται τρόπους με τους οποίους μπορούμε να διατηρήσουμε τους χώρους των μουσείων ανοιχτούς, ζωντανούς και χώρους μοναδικών εμπειριών και ευκαιριών συνάντησης της κοινότητας. Θα μπορούσε η κρίση της πανδημίας να μετατραπεί σε καταλύτη για κρίσιμες καινοτομίες που ήταν ήδη σε εξέλιξη, ιδίως την αυξημένη εστίαση στην ψηφιοποίηση και τη δημιουργία νέων μορφών πολιτιστικής εμπειρίας και διάδοσης;
Νέα έκδοση: Κώστας Σμπόνιας & Ίρις Τζαχίλη (επιμ.) Θηρασία ΙΙΙ. Αρχαιολογική έρευνα και ιστορία του τοπίου μιας νησιωτικής κοινωνίας
Δημοσίευση: 02-03-2022 15:13 | Προβολές: 3120
image
Ο τόμος εστιάζει στη γεωλογική, αρχαιολογική και ιστορική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Θηρασία με στόχο την κατανόηση της ιστορίας του τοπίου στη μακρά διάρκεια, από την προϊστορία ως τον 21ο αιώνα.
Θερινή Ακαδημία Διεύθυνσης Παιδικής, Σχολικής & Νεανικής Χορωδίας
Δημοσίευση: 02-03-2022 12:27 | Προβολές: 6149
Έναρξη: 02-03-2022 |Λήξη: 07-07-2022
[Έληξε]
image
Θερινή Μουσική Ακαδημία 2022  «12η Ακαδημία Διεύθυνσης Παιδικής, Σχολικής & Νεανικής Χορωδίας» Με μεγάλη μας τιμή  ανακοινώνουμε  την πραγματοποίηση της 12ης Ακαδημίας Διεύθυνσης  Παιδικής, Σχολικής & Νεανικής Χορωδίας, μετά από δύο χρόνια υποχρεωτικής σιωπής της χορωδιακής πράξης, η οποία θα  διεξαχθεί δια ζώσης στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου (Ιόνιος Ακαδημία) (...)
ΙΕΕΕ Hackathon Part 2: Διήμερο coding!
Δημοσίευση: 01-03-2022 19:50 | Προβολές: 6279
image
Το δεύτερο μέρος του Hackathon έφτασε! Ετοιμαστείτε για ένα δημιουργικό και απολαυστικό διήμερο coding!
Μάρτιος: μήνας κινεζικής γλώσσας και πολιτισμού
Δημοσίευση: 01-03-2022 14:57 | Προβολές: 3514
image
Το Τμήμα Ξένων Γλωσσών, Μετάφρασης και Διερμηνείας και η φοιτητική ομάδα DfltiVoice αφιερώνουν τον Μάρτιο στην κινεζική γλώσσα και τον πολιτισμό.
Προκήρυξη μιας θέσης μέλους Δ.Ε.Π. στο Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική της Μετάφρασης κειμένων νομικού, οικονομικού, πολιτικού και ιστορικού περιεχομένου από τα Γαλλικά προς τα Ελληνικά».
Δημοσίευση: 01-03-2022 11:42 | Προβολές: 1478
Συνημμένα αρχεία
gr  pdf.png  ΦΕΚ Προκήρυξης
Mέγεθος: 157 KB :: Τύπος: Αρχείο PDF
Προκηρύσσεται μια (1) θέση μέλους ΔΕΠ στη βαθμίδα του Καθηγητή και στο γνωστικό αντικείμενο «Διδακτική της Μετάφρασης κειμένων νομικού, οικονομικού, πολιτικού και ιστορικού περιεχομένου από τα Γαλλικά προς τα Ελληνικά».
Επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων στο Τμήμα Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων
Δημοσίευση: 01-03-2022 11:10 | Προβολές: 2188
image
Η σημασία του αγροδιατροφικού τομέα για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ο πολύ σημαντικός ρόλος του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων και της ακαδημαϊκής κοινότητας στην ανάπτυξη του συγκεκριμένου τομέα, αποτέλεσαν το επίκεντρο της συζήτησης κατά την επίσκεψη της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Επιστήμης & Τεχνολογίας Τροφίμων στο Αργοστόλι.
Στην πλατφόρμα eDiplomas οι πρότυποι τίτλοι σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου
Δημοσίευση: 28-02-2022 20:11 | Προβολές: 2192
image
Τους πρότυπους τίτλους σπουδών, όλων των προπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, καταχώρισε έγκαιρα και με πλήρη επιτυχία το ακαδημαϊκό Ίδρυμα στην πλατφόρμα eDiplomas, πλήρως προσαρμοζόμενο στις σχετικές διατάξεις του Νόμου 4704/2020 και τις σχετικές οδηγίες της GUNet.
Γόνιμη συνάντηση του Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου με τον Πρόεδρο και μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας
Δημοσίευση: 28-02-2022 19:57 | Προβολές: 1110
image
Σε μία γόνιμη συνάντηση με τον Πρόεδρο και μέλη της διοικητικής επιτροπής του Επιμελητηρίου Κέρκυρας προέβη ο Πρύτανης του Ιονίου Πανεπιστημίου, Καθηγητής Ανδρέας Φλώρος, την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.
Ionian Dtour Webinar Seminar- " Η εύρεση εργασίας στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων την COVID εποχή "
Δημοσίευση: 28-02-2022 17:24 | Προβολές: 2834
Σημαντική Ημερομηνία: 17-03-2022
[Έληξε]
image
Το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου συνεχίζει τις διαδικτυακές διαλέξεις Ionian Dtour Webinars για το εαρινό εξάμηνου του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, με μία δια ζώσης ομιλία την Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022, στο αμφιθέατρο 1 (κτίριο ΤΙΣΤ/ΤΑΒΜ) και ώρες 19:00-21:00, με θέμα: "Η εύρεση εργασίας στον χώρο του τουρισμού και των ξενοδοχείων την COVID εποχή" Ομιλητής: κος Αργύρης Νταουλιάρης, Γενικός διευθυντής λειτουργίας και ποιότητας Ομίλου Αμαλία, Ιδιοκτήτης  της πλατφόρμας ευρέσεως εργασίας InnJobs.net για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, Σύμβουλος  ξενοδοχείων, Εισηγητής σεμιναρίων Τουριστικής εκπαίδευσης. 
Ανακοίνωση της Πρυτανικής Αρχής του Ιονίου Πανεπιστημίου σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Δημοσίευση: 28-02-2022 10:43 | Προβολές: 1865
image
Ο πόλεμος στην Ουκρανία αναβιώνει μνήμες του σκοτεινού παρελθόντος της Ευρώπης. Η εισβολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Ουκρανία δημιουργεί μια ανθρώπινη τραγωδία με χιλιάδες πρόσφυγες και εκατοντάδες νεκρούς διαμορφώνοντας ταυτόχρονα μια εκρηκτική, πολυδιάστατη και άκρως ανησυχητική συνθήκη για το μέλλον της Ευρώπης και του Κόσμου.
Ρεσιτάλ πιάνου στο πλαίσιο των ειδικών σεμιναρίων κατεύθυνσης πιάνου
Δημοσίευση: 25-02-2022 09:40 | Προβολές: 2070
image
Σεμιναριακός κύκλος συναυλιών με τους αποφοίτους του ΤΜΣ Ανδρέα Ξενόπουλο και Εβίτα Μανιατοπούλου, τον Λάμπη Βασιλειάδη και δυο ακόμα συναυλίες φοιτητών της κατεύθυνσης πιάνου. | 1,2,3 και 4 Μαρτίου, στην Ιόνιο Ακαδημία, στις 19.30
Απόφαση πιστοποίησης του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας
Δημοσίευση: 24-02-2022 22:23 | Προβολές: 6640
image
Το Συμβούλιο Αξιολόγησης και Πιστοποίησης της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ) πιστοποίησε ότι το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου συμμορφώνεται πλήρως με τις αρχές του Προτύπου Ποιότητας ΠΠΣ της ΕΘΑΑΕ και τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης.
Σελίδα 102 / 341 : <<<>>>
<< <
Ιούλιος 2025
> >>
Δε Τρ Τε Πε Πα Σα Κυ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Σήμερα, Σάββατο 05-07-2025
ESPA2021
StudyInGreece diavgeia eudoxus eua.be magna-charta.org eellak.gr
facebook twitter youtube instagram linkedin viber rss gp as
Ανάγνωση ΚειμένουΑνάγνωση Κειμένου Αναγνωσιμότητα ΚειμένουΑναγνωσιμότητα Κειμένου Αντίθεση ΧρωμάτωνΑντίθεση Χρωμάτων
Επιλογές Προσβασιμότητας